Consignatie

 

OnleyDesirables - Amsterdam

Clothing with a past

 

Czaar Peterstraat 193 - 1018PL - Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 364 2215

dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00

Tuesday - Saturday 10:00 - 6:00

TM

Consignatie - Hoe werkt het

 

OnleyDesirables is altijd op zoek naar unieke designer kleding om te verkopen. Heeft u iets unieks, origineels en bent u erin geïnteresseerd het te verkopen via OnleyDesirables? Neem dan alstublieft contact op met ons zodat wij een afspraak kunnen maken.

 

Weest u zich er alstublieft van bewust dat wij geen kleding accepteren waarvan de labels ontbreken, met vlekken, scheuren of gaten erin of waarvan de knopen weg zijn. We zullen een uitzondering maken voor items met heel kleine ongerechtigheden (een knoop aan de binnenkant die ontbreekt of een wasvoorschrift dat ontbreekt).

 

Uniek is ons motto! Dat betekent dat wij alleen op zoek zijn naar unieke kleding van zeer bekende ontwerpers en dat wij geen kleding accepteren van mainstream winkelketens als H&M, Zara en Esprit, hoe fashionable die ook mag zijn.

 

Tijdens onze afspraak gaan we door uw kleding heen en selecteren wat het beste past bij onze huidige collectie. Wees alstublieft niet beledigd als sommige kledingstukken worden geweigerd. De sleutel tot onze uniciteit is dat wij erg selectief zijn in de keuze van kleding en ontwerpers die wij vertegenwoordigen.

 

Na het maken van een selectie stellen we vast voor welke prijs u de items zou willen verkopen. U krijgt dan een klantnummer. Uw kledingstukken zullen voor een periode van drie maanden in onze winkel hangen. Als een item wordt verkocht, krijgt u daarvan bericht en heeft u recht op 50% van de verkoopprijs. Zodra een item is verkocht, worden de betalingen aan het eind van de maand op uw bankrekening overgemaakt. Na de periode van drie maanden nemen wij contact met u op zodat u onverkochte items kunt ophalen of aan een goed doel kunt doneren. Om te voorkomen dat onze inventaris ons boven het hoofd groeit, adviseren wij u onverkochte kledingstukken meteen na het verlopen van de termijn van drie maanden op te halen. Anders zullen ze aan een goed doel worden geschonken.

 

Als u denkt dat uw kleding bij ons concept past, maak dan alstublieft een afspraak met ons.