Over Ons - NL

 

OnleyDesirables - Amsterdam

Clothing with a past

 

Czaar Peterstraat 193 - 1018PL - Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 364 2215

dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00

Tuesday - Saturday 10:00 - 6:00

TM

Over Ons

 

Gerard Onley, eigenaar van OnleyDesirables, is geboren en opgegroeid in de Verenigde Staten van Amerika. Zijn opleiding kreeg hij aan het Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles. Gerard heeft de afgelopen 20 jaar in de mode gewerkt, niet alleen in de Verenigde Staten (Los Angeles, San Francisco) maar sinds 2005 ook in Amsterdam.

 

OnleyDesirables is gevestigd in de Czaar Peterstraat 193, Amsterdam en biedt een unieke mix van tweedehands designer kleding voor mannen en vrouwen. Wat maakt onze collectie zo uniek? Niet alleen zijn de kledingstukken geselecteerd voor hun labels, maar ook om hun kwaliteit, originaliteit en ontwerp.

 

Bij OnleyDesirables vindt u een plezierige atmosfeer waar u rustig kunt rondkijken en de vele schatten kunt ontdekken die de steeds veranderende collectie aan mannen en vrouwen te bieden heeft.

 

Onze collectie bestaat uit nieuwe, zo goed als nieuwe en nauwelijks gedragen tweedehands designer kleding. Veel van onze kleding zult u nooit ergens zien om het simpele feit dat het gaat om collector’s items. Al onze kleding is altijd uniek.

 

Wees welkom in onze winkel in de straat die door Paroollezers uitgeroepen is tot de Mooiste Winkelstraat van Nederland en ontdek onze vele schatten.

 

Als u op de hoogte wilt blijven van wat er nieuw is in onze winkel, volgt u ons dan op

 

 

Facebook:

 

 

 

 

 

 

Instagram: /onleydesirables