Over Ons - NL


OnleyDesirables - Amsterdam

designer clothing with a past


Czaar Peterstraat 193 - 1018PL  - Amsterdam

Tel:  +31 (0) 20 364 2215 

dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00

Tuesday - Saturday  10:00 - 6:00

TM

Over Ons

Owner Gerard, eigenaar van OnleyDesirables, is geboren en opgegroeid in de Verenigde Staten.  Zijn opleiding kreeg hij aan het Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles, California.  Gerard heeft meer dan 30 jaar in de mode gewerkt, niet alleen in de Verenigde Staten (Los Angeles, San Francisco), maar sinds 2005 ook in Amsterdam.


OnleyDesirables is gevestigd in de Czaar Peterstraat 193 (Czaar Peter Kwartier), en biedt een uniek mix van tweedehands merkkleding voor mannen en vrouwen.  Wat maakt de collectie zo uniek?  Niet alleen zijn de kledingstukken geselecteerd voor hun beroemd labels, maar ook om hun kwaliteit, originaliteit en ontwerp.


Bij OnleyDesirables vindt u een plezierige atmosfeer waar u rustig kunt rondkijken en de vele schatten kunt ondekken die de steeds veranderende collectie heeft te bieden.


De collectie bestaat uit nieuwe, zo goed als nieuwe en nauwelijks gedragen tweedehands designer kleding.  Veel van onze kleding zult u nooit ergens zien om het simpele feit dat het gaat om collector's items.  Al onze kleding is altijd uniek!


Wees welkom in onze winkel in de straat die door Paroollezers uitgeroepen is tot "de Mooiste Winkelstraat van Nederland" en ontdek onze vele schatten.


Als u op de hoogte wilt blijven van wat er nieuw is in de winkel, volgt u ons dan op: 


Facebook of Instagram: